top of page
  • Foto van schrijverNathalie Holwerda

Op reis in de natuur

Iedereen die weleens in het bos komt weet hoe mooi en krachtig de natuur is.


Deze zomer gaan wij, exclusief voor bekende reizigers van onze inner circle, de natuur in. Dit is een totaal andere insteek en ervaring dan een innerlijke reis op je bedje in de ceremonieruimte.


Psilocybine, de psychoactieve stof in paddenstoelen, wordt door je lichaam omgezet in psilocine. Psilocine bindt zich aan receptoren in je brein, die zorgen voor het verwerken van je zintuigelijke waarneming. Alles wat je ziet, hoort, proeft, ruikt en voelt krijg je dan veel zuiverder en intenser via je bewustzijn binnen, in plaats van dat het naar je onderbewustzijn wordt gefilterd.


Het ervaren van de natuur in zijn puurste kracht en het verbinden met onze aarde en het universum, dat is waar deze reis over gaat.


Vrij Zijn ✨


Zelf heb ik prachtige en diepgaande ervaringen met psychedelica in de natuur gehad. Alleen al het kunnen zien van de energievelden van bomen en planten, het kunnen voelen van het leven in de grond, het verbinden met dieren die de verhoogde frequentie van jou kunnen waarnemen… het heeft me allemaal nog meer ontzag gegeven voor alles wat ons universum is.


Op reis in de natuur

3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page