top of page
  • Foto van schrijverNathalie Holwerda

Medicijn voor de Ziel

We zijn nu een paar maanden onderweg met Trinity, een mooi en dankbaar avontuur. Termen als zingeving en voldoening halen uit wat je doet, dat resoneert steeds meer. Het zo diep voelen dat wat je doet ontzettend klopt. Voor jezelf en voor de ander.


Want wat is er mooier dan het proces van zelfontdekking ervaren en faciliteren. Alles wat ik heb mogen doorleven in mijn reis met en in mezelf, in mijn 20 jaar ervaring met psychedelica, dat breng ik mee in onze begeleide psychedelische reizen.


De term psychedelisch is samengesteld uit de Griekse woorden “psuchē” dat staat voor “ziel” en “dēloun” dat staat voor “openbaren”. De letterlijke vertaling van psychedelica is hiermee “geest-openbarend”.


Plantmedicijn, de inheemse verzamelnaam voor heilige en heilzame planten waaronder Psilocybine-houdende paddenstoelen, wordt traditioneel ook wel het Medicijn voor de Ziel genoemd.


Kenmerkend voor een psychedelische reis is dat je geest op een volledig andere wijze kan waarnemen en buiten zijn gebruikelijke “beperkingen” kan opereren, zowel op bewustzijnsniveau als zintuigelijk middels je brein.

Bewustzijn

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page