top of page
  • Foto van schrijverNathalie Holwerda

Alles is frequentie

Alles in het universum bestaat uit trillingen, zowel materie als energie. Licht, geluid en alles wat we zintuigelijk kunnen waarnemen heeft een frequentie, net als wijzelf.


Er komt veel bijzonders op mijn pad, waaronder deze didgeridoo. Ik heb altijd een hele diepe resonantie met muziek gehad, maar ik had nooit gedacht dat ik zelf nog eens met een instrument zou verbinden.


Een didgeridoo werkt met de unieke trillingsfrequentie van degene die hem bespeelt. Precies daardoor wist ik meteen dat deze didge voor mij was. Los van hoe prachtig hij eruitziet, bij het spelen ontstond instant verbinding. šŸ’œ


Kenmerkend voor psychedelica zijn dat ze je zintuigelijke waarneming versterken. Alles wat je ziet, hoort, ruikt, proeft en voelt is intenser en dieper. Dit komt doordat psychoactieve stoffen zich binden aan bepaalde receptoren in het brein. Informatie uit je zintuigen kan daardoor het bewustzijn bereiken, in plaats van in het onderbewustzijn verwerkt te worden.


Frequenties zijn daarom ontzettend belangrijk bij het reizen met psychedelica, want deze neem je met al je zintuigen waar. Naast zorgvuldig door ons geselecteerde en ervaren muziek, werken wij bijvoorbeeld ook met Solfeggio stemvorken. Nu dus ook met onze didges šŸ˜Š


Didgeridoos

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page